***       Водещите вечерни новини       на 26 септември 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 26 септември 
Коментари Харесай

Водещите новини! Жълтите павета: „ремонтът за 17 млн. лв. издържа едва седмица“. Руски самолети доближили въздушното ни пространство


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 26 септември   

 

„ Спаси София " популяризира през днешния ден фотоси и видео, на които ясно се вижда, че единствено седмица след края на ремонта на жълтите павета, още веднъж е време за ремонт на ремонта.

„ За нас е шокиращо, че ремонтът за 17 млн. лева устоя едвам седмица. Шокиращо е, че в самия център на София се позволява сходно отношение към един от знаците на нашия град и предпазено културно завещание. “, съобщи Андрей Зографски от " Спаси София ", представен от пресцентъра на организацията.

***

Руски самолети са доближили въздушното пространство на България на два пъти през февруари и март. Това обявиха от Министерството на защитата на Испания, което разгласи за завършила тазгодишната си акция по Air policing в границите на НАТО.

***

Украинците в окупирания от Русия град Мелитопол в Южна Украйна се опасяват, че може да бъдат мобилизирани от Москва след референдума за присъединение към Руската федерация, на който някои жители са били принудени на гласоподават под дулата на оръжията, сподели през днешния ден украинският кмет на града Иван Фьодоров.

Кметът сподели, че последният формален маршрут от Мелитопол към територията, следена от Украйна, е бил затворен, а опасенията на локалните поданици се ускориха след началото на четиридневния референдум в петък.

***

***

***

Над 261 хиляди мъже са напуснали Русия след оповестяването на частична готовност

***

***

Един месец виждам кой ли не да изяснява едни доста красиви фрази... животът ми мина в това да ги понасям тия дърти мутри – от 90-те години ги виждам, в този момент към този момент ги виждам с костюми по какъв начин изясняват, че би трябвало да има непоклатимост. Искам да ги разкарам, ето това ме задържа в политиката.

***

Вчера посетихме доста села в община Доспат. Срещнахме се с доста хора, само че за жал би трябвало да споделя, че най-истинските диалози се водеха по мазетата, а не по площадите. Чухме доста притеснителни обстоятелства и изводът за нас е, че би трябвало да отделим по-голямо внимание на община Доспат. Това съобщи в профила си във Facebook Михал Камбарев, лидер на листата за Смолян на " Продължаваме промяната ".

***

„ Продължаваме промяната “ следи с паника дейностите на служебното държавно управление по възобновяване на остарели модели на ръководство на ГЕРБ, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия.

Последното е обвързвано със сигнала, който българският дребен и междинен бизнес получава от желанията на служебния министър Пулев за промяна на състава на Надзорния съвет на ББР и серия негови погрешни внушения, че банката не действа дейно.

Имаме най-малко 9 аргумента срещу дейностите на служебното държавно управление, които могат да върнат модела ГЕРБ в банката: ↓

***

„ Още в първите дни на новия парламент ще предложа да се сформира парламентарна анкетна комисия, която да обясни какви са нанесените вреди на българската национална сигурност от дейностите на премиера Бойко Борисов, с които е сложил българската страна в енергийна взаимозависимост от Русия и обслужил проектите на Путин за война против Украйна и цивилизования свят “.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР